Hirdetés:

Mennyi bér és cafeteria jár neked pontosan? – ITT KISZÁMOLHATOD!

A legjobb kalkulátorok a neten!

Az interneten található kalkulátorok egy része már-már felér egy hozzáértő szakember tudásával.Bér-, nyugdíj- és adókalkulátorok

számol, hitelA mértékegységek váltószámai fix adatok, de mi a helyzet a folyton változó adókkal, a fizetés vagy a nyugdíj kalkulációjával? Jó hír, hogy a naprakész információval feltöltött online számológépek az alapadatok begépelése után néhány másodpercen belül kidobják az összeget, bármire is legyél kíváncsi.

A törvényben előírt szabadságnapjaidat például már hat villámgyors lépésben kiszámolhatod a Profession.hu portálon, akárcsak a legfrissebb 2016-es béredet és a cafeteria összegét, ha rákattintasz a Nettóbér.com bérkalkulátoraira. Ez utóbbi weboldalon egyúttal az új, különadóval terhelt végkielégítésedet is kimatekozhatod, ha netán felmondásra vagy elbocsátásra kerülne a sor.

 

A nyugdíjjal kapcsolatos kérdéseidre is elég pontos becslést kaphatsz, ha begépeled alapadataidat az onyf.hu vagy kalkulátorába. Mindkét rendszer az alapbérből átlagol, de számtalan egyéb számot is figyelembe vesz, mint például a kieső évek számát, a prémiumod vagy magánnyugdíj-pénztári befizetéseidet. Minél több adatot adsz meg, annál megbízhatóbb nyugdíjösszeget kalkulálhatsz ki.

Forrás : femina.hu

A cikk forrása: palyazatfigyelo.info

Ezt a cikket olvasta már?
Hirdetés: